11.05.2011 г., 20:00 ч.

Футболисти 

  Поезия » За деца
888 0 22

Котето ми Рая

е голям играч!

С него си играя

честичко на мач.

 

Топката любима

гоним в спалня, хол...

После по килима

бия шут и – гоол!

 

Няма, няма спирка.

Как да спрем, кажи?

Ни съдийска свирка,

ни картон важи.

 

Имаме си ние

други правила...

- Кой ли там се крие?

Рая, тук ела!

 

Ти ли счупи ваза?

Ти си, няма спор.

Но е пак наказан

целият отбор.

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??