8.07.2021 г., 7:50 ч.

Футболни вълнения 

  Поезия » Хумористична
244 0 1

Един държи се за главата,

друг превива си краката.
Куцат, плачат, охкат,
ей сега ще грохнат.

 

До последно не е ясно
боли ли или е театро бясно.
Ако влезе медицинският екип,
значи имаме сериозен срив.

 

Борбата за картон е,
понякога за дузпа,
Ако реферът не даде -
актьорът става и се изтупва.

 

Все пак важното е
всичко да приключи добре.
Накрая на снимките
всеки ухилен като дете.

© Александрина Пандурска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • 😆 не гледам футбол (грехота!) ама ме разсмя този стих. Поздрав!
Предложения
: ??:??