6.06.2021 г., 10:02 ч.

Футболно лято 

  Поезия
171 0 0

 

Като дъсчена порта
с ръждясали панти...
С девойки се борят
родни таланти. 

 

Няма Пенева чета
и Стоичков го няма.
Късмет не просветва,
БФС- то е яма. 

 

Бербатов се бори,
но не на терена.
Михайлов се зори
със течни проблеми. 

 

Бъхлясали лъвчета
с големи заплати.
Единадесет ръбчета
с резервни квадрати.


Какво самочувствие
след всеки резил...
Танцуващи блусове
с птеродактил. 

 

Светът ни забрави!
Светът ни отписа!
Играем за здраве,
чак Бог се стъписа. 

 

Футболно лято
сега предстои.
Делото свято
е : Дайте пари! 

 

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??