22.07.2018 г., 0:25 ч.

Гальовно 

  Поезия » Хумористична
323 2 5

                 Обич моя, как съм те открил?

                 С толкоз нежна, плачеща душа!

                 (Виж носа си! Ти си крокодил

                 Искам само, само тишина!)

 

                 Как те търсих! Как те чаках!

                 Мое нежно сладко коте!

                 (Ох! И дните си оплаках!

                 Как на теб попаднах? Ех, животе!)

 

                 Ти си мойто сладко жабче,

                 мойта нежна бяла буба!

                 (Ти не струваш и кебапче!

                 Костенурчá си коруба!)

 

                 Ще ти дам луната и звездите!

                 Ще ти бъда въздух и небе!

                 (Лéвче нямаш! Де са ти парите?

                 Тъпчеш само своето шкембе!)

 

                 С теб добре ще си живеем,

                 мое малко нежно пухче!

                 (От зори до нощ ще блеем!

                 Да си ходиш!бМамино евнухче!)

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??