4.09.2007 г., 9:38 ч.

ГАМБИТ 

  Поезия
392 0 4
ГАМБИТ

С хода на коня
                  едва се спасявам.
                            Сълзи не рониш
                                        В   очите остават.
Болката криеш.
                  Тя се усмихва.
                 Мен ли ме бият
                                       за нещо със лихва?!

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??