2.12.2014 г., 20:28 ч.

Гара 

  Поезия » Любовна
399 1 0

    Ние с теб сме

    като двама пътници,

    чакащи един и същ влак

     на различни гари.

 

   И влакът винаги закъснява,

    поне с двайсет минути

    и дори да се качим на него,

    ще влезнем през различни врати,

    в най-отдалечените купета

    и след дълги обиколки

    из старите коридори

    ние пак ще се разминем.

 

 

    И на мен не ми остава 

    нищо друго,освен 

    да сляза една гара преди теб.

© Любел Дякоf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??