Гара
Господарите на
машината
изрекоха
присъдата
Минута!
още минута
само минута
цяла минута
в която
60 секунди
безброй секунди
безброй кадри
безброй картини
в които
гледам очите
от които
изпих сълзите
родени
от стиховете
Механичен стон
машината ме
отвежда...
© Панайот Антонов Всички права запазени