7.08.2008 г., 20:25 ч.

Гатанка 11 

  Поезия » За деца
826 0 4
Не съм птица, но летя
и обичам аз цветя.

Който иска да ме хване,
трябва той едно да знае -

имам си едничко жило
и е остро, като шило.

Е, кажете ми, дечица,
името ми е...

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??