19.04.2011 г., 22:18 ч.

Гатанка 

  Поезия » За деца
641 0 11

Малки жълтурчета,

златни звездици

вред са разпръснати

между тревите.

После са пухкави

бели памучета,

смело ги духват

палави внучета.

Жълтички птичета,

от слънце пендарчета,

познайте, дечица -

това са...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??