31.08.2012 г., 12:45 ч.

Гатанка 20 

  Поезия » За деца
692 0 8

Щом пристига, бумка, тряска,

всички плаши и ги стряска,

някога пък изведнъж

идва неочакван...

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??