23.05.2017 г., 18:44 ч.

Гениалитет 

  Поезия » Философска
238 0 2

Тръпчив разкош от блудкав оптимизъм,

дестилат на вкисната утопия,
подкача троснато окастрен романтизъм,
забил гноясал трън в жалък реализъм.

 

Гъмжи от клюки, интригантски подковани,
загниват ампутирани мозъчни депа, стъпкани под тях,
ветреят мишци, за да се наложат задължително,
актуалните клозетни миризми.

 

Въжделения гърчави акостират в клисаво безбрежие,
бозави калъпчета залагат свръхстандарти,
за ненамясто удовлетворени физиологични нужди,
с прочувствен генитален, генитичен – гениалитет.
 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??