17.01.2007 г., 11:40 ч.

Гергана 

  Поезия
800 0 3
Името ти е прекрасно,
нежно и красиво.
Обичам те - това е ясно,
но нещо ми е криво.

Не ме харесваш ти,
не мога да повярвам.
За теб сърцето ми тупти,
а не искаш да те радвам.

Да съм всеки ден до тебе,
да целувам очите ти зелени.
Да спиш в прегръдките ми като бебе,
да не ни бъркат никакви проблеми.

Но не стоят така нещата.
Сърцето ти на друг принадлежи.
Пак облян съм аз от самотата,
да знаеш само колко ми тежи.

МММ

© Мирослав Митов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??