3.07.2010 г., 10:27 ч.

Геврече, пак ли ти? 

  Поезия » Философска
593 0 3

ще остана
и ще чакам
да избие влага
по стените.
прокапва
и таванът -
пропада подът
под нозете.
върху скеле
столът се люлее,
щом сълзите
го залеят,
той отплава
като ладия
в забрава.
...
към магазина
антикварен,
който и тази зима
го продаде
на двама влюбени
за новото им жилище.

 

 

 

 

 

© Нежното Ласо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??