Jul 3, 2010, 10:27 AM

Геврече, пак ли ти? 

  Poetry » Phylosophy
586 0 3

ще остана
и ще чакам
да избие влага
по стените.
прокапва
и таванът -
пропада подът
под нозете.
върху скеле
столът се люлее,
щом сълзите
го залеят,
той отплава
като ладия
в забрава.
...
към магазина
антикварен,
който и тази зима
го продаде
на двама влюбени
за новото им жилище.

 

 

 

 

 

© Нежното Ласо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??