6.08.2007 г., 13:55 ч.

Глас 

  Поезия
611 0 4
Клавишите и струните
повикаха отново
черно-бяла
музика
Дъждът донесе
облаци и заваля
Пръстта прие
милувката
на устните
Кръвта раздвижи
пръстите
Заплаках
със пианото
Родих се пак,
когато
чух
свистенето
на вятъра,
дъжда,
китарите
И този глас
 

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??