Aug 6, 2007, 1:55 PM

Глас 

  Poetry
644 0 4
Клавишите и струните
повикаха отново
черно-бяла
музика
Дъждът донесе
облаци и заваля
Пръстта прие
милувката
на устните
Кръвта раздвижи
пръстите
Заплаках
със пианото
Родих се пак,
когато
чух
свистенето
на вятъра,
дъжда,
китарите
И този глас
 

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??