28.07.2017 г., 0:00 ч.

Глас на копнежи... 

  Поезия » Свободен стих
503 1 5

Глас на копнежи...

На Галя Павлова - моята прекрасна учителка по пеене...

 

Обичам да пътувам

из твоята музика,

да потъвам във времето и,

в гласа и на копнежи...

 

В нея чувам сезоните ти...

и откривам нещо от своите...

В нея чувствам любовта-

безкрайна в живота на розата...

 

Чувам песен тъй съкровена,

глас на всеки един живот,

песен на духове, песен на цветя,

песен на души, на всяка мечта...

 

Песен, че не сме сами,

щом да пеем обичаме...,

всяка стъпка да рисуваме...

                       и сбъдваме... 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Благодаря ти, мила Галя! Преди няколко дни имаше ти рожденден - и това са моите пожелания към теб! 

Честит рожденден, прекрасна Галя! Да си ми жива и здрава, все така весела и засмяна, все така щастлива и вдъхновена! Пожелавам ти още много, много любов и музика...и много незабравими мигове в тях! Бъди все така благословена и аз се чувствам благословена, приютена в твоята музика.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??