16.10.2012 г., 17:46 ч.

Гласът, ръцете, китарата ти 

  Поезия » Любовна
779 0 4

Гласът, ръцете, китарата ти 

и мислите ти за мен
е творческо раждане 

на мелодии и думи.
Рисуваш с цветове топли и светли,

 в очакване
да се получават изненади.
Танцуваш, 

украсявайки тялото и очите си
с чувствени емоции.
Вятърът, топъл тих и кротък
в присътвието на звезди, нощ, луна,
допринася красота, вълнение, сърцебиене.
Изгледите на лицето ти 

при различни реакции
от нашите теми на разговаряне
подаряват романтика
и малко по-малко мъничко щастие,
което значи всичко, въздухът е чист.
Вдишвам смисъл и се възхищавам на погледите,
гласа с думите ти.
Живея сега и
съм във времето

 на безвремие, безсмъртие, спасение.
Присътвието и искането ти да си до мен
е сила, на която спонтанно се отдавам
и като човек влюбен се кръщавам.

 

                                                                                                              Г.Ф.Т

                                                                                                      За Джошуа

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??