2.08.2010 г., 7:51 ч.

Гласът ти... 

  Поезия » Любовна
3751 0 55

         

 

 

                 Гласът ти...
                 болка незабравена
                 вятър топъл
                 през времето
                 сенките
                 от мигове светли
                 понесъл
                 по дланта на нощта
                 кротко
                 до прозореца ми
                 оживява
                 в милувката нежна
                 на песен...

                 а по рамото ми
                 тихо
                 пак пропълзява
                 онази мила 
                 нежност на дъха ти
                 разпиляла
                 дните отминали
                 като
                 топъл звезден прах
                 в небето
                 на нощите ми
                 от сънища тъжни
                 изплетени... без теб...

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=vxyqhyhSEXc&feature=related

 

          МУЗИКА >>> Leonard Cohen - Love Itself

 

                 Художник - Irene Sheri

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??