21.05.2014 г., 13:25 ч.

Гледачка 

  Поезия
598 0 4

Тя погледна ръката ми

и ми каза от-до,

сякаш чете душата ми,

свита там на кълбо:

Колко срещи съм имала,

колко грешки - простила -

светли късчета минало

със кого съм делила,

колко сълзи - преглътнала,

колко обич - раздала,

бледи спомени в ъглите

на ръката ми бяла

се залутаха бясно

под магичния зов.

Спрях я. Утре е ясно -

утре значи любов.

© Христина Мачикян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??