8.11.2017 г., 23:58 ч.

Гледам те 

  Поезия » Любовна
934 3 6

Гледам те... феерия от цветове си –

красива, дръзка във мечтите, смела,

представям си те даже по-красива

от снимките издайни твои... ти си Дива.

 

Гледам те... прекрасна си, за Бога,

защо си толкова красива и добра,

от колко време се старая да открия слабост в теб

и не успявам... защото нямаш и една.

 

Гледам те... подсказваш че го търсиш,

защо си всичко, което другите не са,

усещам в теб една приятелска усмивка,

чаровност до безумие си...знаеш го от мен.

 

Гледам те... и нямам думи със които да опиша,

теб и твоята душа, която обожавам,

ти самородно злато си приятелче... признавам,

аз чудя се в това да те обичам... или да ти се кланям.

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??