Чудите се защо сте бедни,
защо стандартът е нисък,
защо животите ви са черни,
защо готови сте за кански писък.
Сами за това сте си виновни,
избрахте си ги вие самите,
а сега сте недоволни,
малко ви били парите.
Ами следващия път мислете,
когато за някои давате си вота,
истината за тях се разплете
и ако искате хубав да е живота,
поне малко поумнете.
© Георги Всички права запазени