20.01.2007 г., 21:00 ч.

Глупостта в една жена ;) 

  Поезия
597 0 1
Глупостта в една жена, не мисля, че ни пречи тя, аз те обичам така, не се променяй! Имам нужда точно от теб, в този живот без чувство за хумор, да потъна искам като Содом и Гомор, вместо лава, в твоята пищна любов! Страстта ми към теб е по-ярка, от червения лак върху ноктите ти, обичам те, не мога без ръчичките ти пълни, без мекото ти личице, не се променяй!


© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много нежно,явно има много любов към нея.
    Поздрави!!!
Предложения
: ??:??