10.03.2008 г., 9:13 ч.  

Глътка въздух 

  Поезия » Любовна
611 0 4

               Глътка въздух

Баба Марта мартеници върза
за здраве, щастие, любов.
С пролетта започва да разцъфва
и надеждата за полъх нов.

От старото се вече задушавам -
повтарят се все същите неща.
От свеж въздух имам нужда,
с разочарованията да се разделя.
 
Пролетта е песен жива...
и мечта за слънчева промяна.
Но разочарование отново се присмива,
сменило зимна с пролетна премяна.

От глътка въздух имам нужда,
от въздух чист и свеж...
В мен отново вяра да покълне
като цвете с пролетен копнеж.






            

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??