24.12.2016 г., 11:50 ч.  

Гмурни се в сълзата ми 

  Поезия
487 1 7

В негатив ме открий,

щом тръгна по тъмно.

На сигурно ме скрий,

нищо че съм стръмна.

Подари ми искрица,

когато вънка блуждая.

Бъди ми свещица

и топла глътка от Рая.

Осуети ми тревогата,

пробий тишината ми.

Нахлуй ми в бърлогата,

гмурни се в сълзата ми.

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??