28.07.2010 г., 22:03 ч.

Гневна съм 

  Поезия » Друга
1138 0 1

 

 

Полета от изсъхнали души,

а някога били градини,

сега безводие цари

по-празни, по-сухи от пустини.

 

Ливади... от нескончаеми фасони,

искреността е странница далечна

и надменно кацнали по "високите" балкони,

на живота  гледат със насмешка.

 

Реки от безмислени слова,

давещи в празнодумието си всичко,

кълнат се в това и онова,

без смисъл оставиха дори "Обичам те"!

 

Върхове от безумна суета,

модни, натурално-силиконови и "тежки"

и най-ценното в нравствената им "красота"

е поредна камара от маркови дрешки.

 

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??