30.11.2008 г., 11:07 ч.

Гняв 

  Поезия » Любовна
462 1 2
Ако искаш убий ме
Ако искаш отрови ме
Ако искаш разрежи ме
Но знай че никога няма да ме спреш
Знай че пламъка в мен няма да загасиш
И от другия свят ще се върна
И живота ти в ад ще превърна
И тогава ти се моли
На Господ  да ти прости

© Димитър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??