Nov 30, 2008, 11:07 AM

Гняв 

  Poetry » Love
477 1 2
Ако искаш убий ме
Ако искаш отрови ме
Ако искаш разрежи ме
Но знай че никога няма да ме спреш
Знай че пламъка в мен няма да загасиш
И от другия свят ще се върна
И живота ти в ад ще превърна
И тогава ти се моли
На Господ  да ти прости

© Димитър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??