12.06.2008 г., 9:04 ч.

Гняв 

  Поезия » Любовна
614 0 3
Какво ми даде ти, любов,
даде ми само болка и гняв.
Какво ми отне, моя любов -
чувства и емоции изпепеляващи!

Боли ме, любов, за това, че ми отне
всичко, което някога имах и чувсвах.
Сбогом, любов! Сега ти и аз сме разделени,
сега, любов, ще узнаеш моя гибелен гняв.

ТИ ме накара да страдам и копнея,
но за какво, любов, за невъзможното ли?
ТИ ме накара да пиша стихове и да мечтая,
но за какво, любов, за нещо, което е тъй далечно от мен!

Защо, кажи ми, любов, всичко, до което се докосна,
се превръща в развалина и в самота?
Защо, кажи ми, любов, ти ми отнемаш всичко,
защо, кажи ми, любов, е тази мъка и този гняв в сърцето ми?

Какво ми даде ти, любов,
само разочорование и тъга?
Какво ми даде ти любов,
само болка и тъга в душата!

Върви, любов, при нея, момичето, което ми отне,
върви при нея, за да и дадеш чувства и емоции,
каквито ми даде на мен, с които само пострадах!
Сбогом, любов! Добре дошла, самотата моя!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • просто любов...и много емоция...понякога и хубавите неща
    свършват...и следва ново начало...за още по-хубави неща...
    пиши с по-малко думи...усмихни се...с обич, Пацо.
  • ....Споко-и това ще мине, и ще дойде друга любов, коята да излекува раните от тази-БОЛНАТА!ВЯРВАЙ!Поздрави от мен!Усмихвай се, напук на всичко!
  • Много силно и изпълнено с"гняв".Дано ти е олекнало след като си го написал!
Предложения
: ??:??