2.06.2011 г., 20:54 ч.

Гоцевиада 

  Поезия » Пародии
604 0 3

                   ГОЦЕВИАДА

 

Ако Гоце със интриги не се бори,

                    Правителството на ГЕРБ

                                               да събори,

с какво друго да се хване,

                 та без работа да не остане?

 

Омръзна му като шумкар да броди, 

        със пушка по гори и по чукари

и от скука, със "верни другари",

         да "острелва"влюбени архари...

 

И започна да ни обучава

            на Аз, Буки, Веди и Глаголи,

да ни е по-леко като крачим

             замислени и мрачни,

                             затънали в неволи...

 

Във днешния критичен

                                кризисен момент,

такива са мечтите зле прикрити

                    на Агентът-Президент !

 

Аз лично мисля

                 да му вляза в положение,

като до края на живота си

                          го даря с презрение...

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??