8.01.2017 г., 13:32 ч.

Година 

  Поезия » Любовна
278 0 0

А само преди година
беше подредено 
и скучно,
сега не сме вече същите,
сега е с главата наопаки
всичко.
И ние сме само сенки
на наше предишно обичане...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??