8 янв. 2017 г., 13:32

Година 

  Поэзия » Любовная
264 0 0

А само преди година
беше подредено 
и скучно,
сега не сме вече същите,
сега е с главата наопаки
всичко.
И ние сме само сенки
на наше предишно обичане...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??