29.11.2005 г., 22:01 ч.

ГОДИНА МИНА 

  Поезия
1067 0 4

ГОДИНА МИНА



Година мина,аз съм друга,
сега отварям пак очи
и стряскам се преди да видя,
че мога без горчилки,без сълзи.

Сама проглеждам,сама останах
и старо чувство се събужда в мен,
да обичам нивга не престанах,
но сега разбрах-дойде и този ден...

Когато в миналото ще захвърля всички
със техните усмивки и тъга,
ще съблека от себе си неволните преструвки
и ще заживея без да мисля за това.

И няма да изпитам в мен вината,
че обрекла съм на болка не веднъж,
защото спусна се през мен година,
която ми открадна радостта от всеки дъх.

Година мина,аз съм друга,
измита в хиляди сълзи!
И старо чувство се пробужда,
че мога и сама като преди...


         2.06.05г.

© Рени Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??