29.10.2011 г., 18:28 ч.

Години, години 

  Поезия » Философска
531 0 7

 

Посрещах ви Нови, изпращах ви Стари,

бяхте и черни,

и верни другари.

Кънтяха наздравици, ехтяха гърмежи

и нови надежди,

и нови стремежи.

 

Постигах по нещо, загубвах пък друго,

крадях от живота

по някое чудо...

Така отлетяхте вий - пролетни птици!

Старея полека

и гаснат зеници.

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??