10.07.2006 г., 23:13 ч.

Годините минават 

  Поезия
1133 0 3

Годините минават,
а пак забравяш бързо ти,
че дните остаряват
и някой пак ще отлети...
Но отлетял е някой вече,
а спомняш ли си ти,
отдавна е било, далече,
ала крояли сте мечти...

Отиват си копнежи,
а пак забравяш бързо ти,
че раждат се кроежи,
а някой пак ще отлети.
И болка в тебе е горяла,
а спомняш ли си ти,
че в сълзи самичка стояла,
все пак си крояла мечти...

© Борислава Илиева Зашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??