31.10.2015 г., 21:07 ч.

Годишни времена 

  Поезия » За деца
695 0 1

 Пролет, лято, есен, зима

през годината ги има.

Пролет мила, животворна,

ние обичаме те много.

 

Лято топло и прекрасно,

в тебе свети слънце ясно.

Есента е златна,

тя е благодатна.

 

Зимата със сняг покри

вред поля, ниви, гори.

И децата малки

правят си пързалки

от снежеца бял,

що е навалял.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Писано е през детството ми.
    Може би е безнадеждно остаряло като тема.
Предложения
: ??:??