17.02.2010 г., 11:06 ч.

Годишнина 

  Поезия » Философска
573 0 1

                                     Годишнина

 

И ето, пак е пролет,

и ето пак е Май,

жужат навън пчелите,

цветята пак цъфтят.

 

А кошерът от 8-ми клас

изпразни се напролет,

и всеки хвана своят път,

и свойто щастие да гони.

 

Момичета, момчета - всички ний,

разпръсна ни животът,

изтекоха се ден след ден

годините - четиридесет.

 

Отново пак събрахме се,

и кошерът е пълен,

но вече посребрели сме,

но вече поумнели.

 

Да бъде празникът честит,

да бъдем пак щастливи,

и с много обич и любов

приятели да си останем!

 

09.05.2008 година

 

© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много, много мило ми стана!
    Разля топлина в душата ми, Дани!
    Благодаря ти!!!
    Прегръдка!!!
Предложения
: ??:??