20.02.2007 г., 12:49 ч.

-Гола душа- 

  Поезия
844 0 1
Гола душа.
Безформена.
И мъртва.
Бяла.

Гола душа.
Облечи я.
И форма предай и.
Стопли я.

Гола душа.
Тя твоя е.
Цяла.
Вземи я.

Гола душа.
Обикни я.
Сътвори я отново.
И посля убий я.

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??