31.07.2008 г., 10:54 ч.

Гола, нахална и... 

  Поезия » Любовна
915 1 5

Гола, нахална и... мъдра,

с умисъл за прощаване.

Махам с ръка и тръгвам,

"сбогом" е силно казано.

Дълго ще ме разнищват

от всички страни под лупа.

Другата в мене си трае.

Каузата им - пердута.

Звездният прах в косите ми -

стружки от пътя?

Така е.

Само ме няма тялом.

Или съм в теб. За прикритие.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??