7.01.2008 г., 16:10 ч.

Големите момичета не плачат 

  Поезия
1111 0 19

 

Големите момичета не плачат,

затова преглътни буцата тъга и се усмихни.

Изправи високо глава и продължи...

Големите момичета не плачат!

Вече не си малка - бори се!

В розовото надникни, там се порови.

Време е да бъдеш дори и хладнокръвна.

Вече си голяма. Животът в такава те превърна.

Годините ти не са от значение, а пътят извървян.

Спри да рониш сълзи. Те не помагат в отцеляването.

И запомни -

ГОЛЕМИТЕ МОМИЧЕТА НЕ ПЛАЧАТ!

 

бележка: Големите момичета не трябва да плачат, но пък олеква!Затова, ако ви е тъжно, не се страхувайте да роните сълзи... ще  се почувствате по-добре. С любов за всички ''големи момичета''!

© Веселина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??