Г О Л Е М И Т Е З Е М Е Т Р Е С Е Н И Я
Когато раздруса ни яко Земята
и скове Съзнанието ни в Страх,
тогава разбираме на Живота Цената
и Силата стаена във Звездния Прах.
Когато отмине Голямата Буря
и оглеждаме след Нея Щетите,
обещаваме в ред Всичко да турим,
но отново по старому занизват се дните...
Не съм сигурен,може и да греша,
но не съм никъде срещал,
написано за причината на тези Огромни и Страшни Неща,
макар,че доста търсил съм вещо.
Трябва все някой Причината да открие!
"Без причина пришка не излиза!"
Свидетели заедно с мен ще станете вие,
как в Непознатите Зони се влиза.
В правилно зададеният въпрос,
отговорът стаен е изцяло
и почти винаги е Гениален и Прост,
скрит от сянката на Егото Натежало.
Време-Пространство,Материя и Движение,
четири Велики,Непреходни Сили,
въвеждащи ни във заблуждения,
Тайни Сакрални и Прости стаили.
Когато човек постоянно работи
и не оставя Съзнанието в покой,
отваря недокосвани квоти,
решава проблеми безброй.
Започва,да вижда с Духовните Сетива
и където микроскоп и телескоп не успяват,
той трептящ с вибрациите на Любовта,
безброй врати Сезамски отваря...
Когато научим Нещо и върху Него надграждаме,
нараства нашата Духовна Сетивност,
в Изкуство превръщат се Занаяти откраднати,
Които ни зареждат с Емоции Красиви,Силни и Позитивни.
На тази познавателна база
от Четиритях Сили Основни отсявам Времето
и твърдо и отговорно ви казвам,
фактите,които и вие способни сте,да намерите.
Всичките Големи Земетресения на Нашата Планета
се случват във фазата на нейния Перихелий,
когато е най- близо до Слънцето във вечната си щафета
и гравитационно най-уязвима е Нейната Периферия!
Статистиката е просто такава
по дати месеци и години.
Тя никога не заблуждава,
а само чертае Червените Линии.
Това вид е локална прогноза,
а възможността да се случи,
ако адресът ви в земетръсна е зона,
за периода
посочен,не е никак изключена.
17.04.2023г.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени