8.10.2012 г., 10:50 ч.

Голота 

  Поезия
656 0 11



с милувката си

есенният вятър
дърветата съблича
и оголели
те потръпват
в очакване на бели дрехи

 

а аз
от погледа ти
оставам само по душа
за среща
с твоята



 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??