18.09.2011 г., 18:57 ч.

Голямата риба 

  Поезия » Хумористична
497 0 4

ГОЛЯМА РИБА

 

Аз голяма риба съм Турук –

я ми вижте големия юмрук…

Колкото е на магарето самара –

толкова ми е широк шамара…

В махалата много съм велик –

щото бицепса ми е като челик…

А 'сички толкова ме уважават –

инак с ритника ми се запознават…

Рейтинг имам до небето –

щото яко ритам с чифтето…

Имам имиджа на шампион –

щот' продавам маков афион…

По европейските програми –

имам ферма за мадами…

Нямам с парите зорно –

продавам яко цветно порно…

Голям берекет ми пада

щото спонсорирам гей-парада…

Аре, чао и до скив –

ще си взема пак един аператив…

А вие – карайте я умната –

бачкайте си там на къра и на гумната…


© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??