1.09.2009 г., 20:03 ч.

(...горчива топлина) 

  Поезия » Любовна
804 0 20

тъгата ме топли...
облякла съм я
като скафандър
и се движа
в безтегловност
излъчва я
всяка клетка от мен
това е топлината
която ти разпали
онази 

твоята
която не ти дадох
защото си тръгна
онази топлина
която пазя и днес


от пръстите ми -
топлина струи
онзи

твоята
самотна
непотърсена
горчива топлина...

 

© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??