20.02.2010 г., 15:49 ч.

Горчиво 

  Поезия » Любовна
533 0 1

                                    Горчив/о/а/и

 

Горчиво беше - още щом те наблюдавах.

Горчив бе пясъкът, във който аз умрях.

Горчиво беше всеки път, когато те предавах.

Горчив бе образът, на който аз се спрях.

Горчива бе лехата от различни чувства.

Горчиви бяха летните сълзи.

Горчива горест даже аз почувствах.

Горчиви и дръгливи бяха моите дни.

Горчиво нашето огнище беше.

Горчив бе ти и твоят нов живот.

Горчиво снегът си се топеше.

Горчив бе той и моят нов хомот.

Горчива, моята душа кървеше.

Горчиви капки кръв оставяха следи.

Горчива, тайната ми все мълчеше.

Горчиви мисли умът ми нареди.

Горчиво беше - още щом те наругах.

Горчив бе писъкът, когато ти научи.

Горчиво беше всеки път, когато плаках.

Горчиво беше мястото, което ти получи.

Горчива обич вече не остана.

Горчиви спомени разляха се във вечността.

Горчива глътка аз отпих от океана.

Горчиви бяха тези, общите ни времена.

 

© Карина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??