Започнах да харесвам сериaлите,
ония турските - сапунени,
защото в тях дори скандалите
са баш рахат локумени.
Защото само тамка ферхундетата
се женят за готини ефендита
и мозъците ни покрити с фереджетата,
ама дреме ни на аПЕНдИкСА.
Там любимата се жени за любимия
и са кадифени от страст.
Tук любимата се жени за единия,
останал след войните между нас.
Сватбата е все през лято,
като че ли имат няк`ва зима.
Тука вси си викат "свато",
ама сватба надали ще има.
Искам на твойто сключване на брак
да съм този, дето ще извика "Не!",
но съм този,дето ще избяга пак
и пак ще иска да умре.
ДА ти пожелая ли да си щастлива?
Ще бъде жалко, лицемерно.
Казваш в другия живот, любима,
ала друг живот не ща да имам!
© Носталгин Всички права запазени
Разсмя ме и хич не ми стана горчиво
Браво за стиха!!!