25.04.2007 г., 23:59 ч.

Горчиво... 

  Поезия
658 0 2

Здравей бих казал на теб, ново щастие.
Едничко нещо само приеми.
Опитвайки целувките ми, гласно не казвай нещо, че горчи.
Защото дълго плаках преди тебе... надявам се да няма сълзи и след теб.
Затова, когато ме целуваш, усещаш вкуса горчив на минали сълзи.
Надявам се от теб да не горчи.
И когато те погаля, не показвай, моля...
Че дращят малко моите ръце.
Преди да галят теб, те галеха камъни... не може нежни да са те.
Когато те прегръщам, не потръпвай... да, знам, че съм студен...
От дълги зими топлината ми стопи се...
Ето ме, такъв съм аз за теб...
Горчив и грапав, и студен...

© Вълко Тодореев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??