29.06.2019 г., 0:10 ч.

Горд съм! 

  Поезия » Любовна
379 0 0

Късметът ми със теб не знам дали е луд.  
Не мисля, че е толкоз от значение.
Ти знаеш моето към тебе отношение -
Обичам те! - и с туй съм горд!

 

По пътя ще вървя, в очите ти загледан.
Ще търся отговор, дано го в тях съзра!
На Любовта търговец не ще бъда,
а после… нека става както ще!

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??