13.12.2007 г., 16:05 ч.

Гордост 

  Поезия » Любовна
510 0 6

 

Гордост

Разделяме се с думи тежки,
с гняв, обиди и лъжи,
аз не прощавам твоите грешки,
а моите ням
a да забравиш ти.

Обичаме се, колкото се мразим,
защо решихме двамата така -
проклетата си гордост да опазим
и да убием любовта?

Ужасно боли ни, а плачем без глас,
гордостта сълзи не позволява.
Вярваш ли, че всичко между нас
е било една измама?

И слагаме усмивките фалшиви,
да прикриват кървави сълзи,
от утре ще се правим на щастливи,
а за любовта ни ще боли.

Да вземем всичко и да тръгнем без "Сбогом",
казваме го, а не искаме това,
нима ще уг
aсиме огън,
запален в камината на любовта?

На криво се гледаме в живота нов,
а магьосница прокле ни в нощта -
до гроб да страдаме за таз любов,
жестоко убита от гордостта!

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??