18.12.2018 г., 21:18 ч.

Гореща любов 

  Поезия » Друга
493 2 0

Любиме, както никога до сега,
пъстрите багри обсипи с цветя.
За да отвориме врати към нежността,
който излъчват топлина.

Тази любов гори,
в моята душа.
За да разступти
свидна целувка по света.

Затанцувай с мен под тази дъга,
носиме с крилете на любовта.
Когато устни доближа,
в скута ми ти ела.

Ден и нощ напомня
музиката, в нашите сърца.
Страстна жарава да докосна,
когато целуна любовта.

И моите рани да излекува,
да усетим жарта.
За да вървим напред с любовта,
която извира от света.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??